مد و فشن

علت عرق کف پا چیست و بهترین کتونی ضد عرق پا کدامند ؟

در علم پزشکی ثابت شده است که اصولا  اکثر افرادی که دست هایشان  زیاد عرق می کند غالبا با تعریق شدید در کف پا نیز مواجه هستند. بنابراین بر اساس گزارش انجمن بین الملل پزشکی جمعیت مبتلایان به این عارضه در حدود 3 درصد برآورد شده است. اما نکته قابل توجه این است که آیا برای درمان این مشکل تا کنون روشی کارآمد ارائه شده است یا خیر؟ و آیا میتوان مشکل تعریق پا را با کفش مناسب حل کرد یا خیر ؟ علت عرق کف پا چیست؟

پس چنانچه به دنبال پاسخ به سوالاتی از این قبیل هستید تا پایان همراه ما شوید

 علت عرق کف پا چیست و بهترین کتونی ضد عرق پا کدامند ؟

با توجه به تحقیقات میدانی و علمی متخصصان این ضمینه علت عرق زیاد کف پا مشکلی ارثی است. اما به نظر می رسد افرادی که بیش از حد عرق می کنند میتواند دلیلی بر استفاده از کفش و یا پاپوش های نامناسب باشد و با گرم تر شدن هوا و کفش مناسب این مشکل تعریق نیز افزایش می یابد. به طور کلی افراد یاد شده به طور معمول در تمام زمان ها دارای شدت تعریق بیشتری هستند.اما اکنون ممکن است این سوال پیش بیاید که تعریق کف پا بنا به چه دلایلی در افراد ایجاد می شود؟لازم به ذکر است که در برخی قسمت های بدن مانند پا، کف دست و زیر بغل شدت عرق کردن افزایش می یابد، چرا که این بخش ها دارای غدد تعریق بیشتری هستند.باید این را هم اضافه کنیم که چنانچه به منظور درمان عوارض جانبی اقدامی نکنید، بدون شک به انواعی از بیماری های پوستی مبتلا خواهید شد.در واقع تولید عرق زمانی آغاز می شود که مغز برای کنترل دمای بدن و پاسخ به محرک های احساسی مانند ترس و هیجان، سیگنال هایی را در امتداد اعصاب به غدد عرق در پوست ارسال می کند.اما در برخی از افراد این واکنش درصد بالاتری دارد و منجر به ایجاد عرق بیشتری می شود که در اصطلاح به آن هایپرهیدروز می گویند.

یکی دیگر از علائم مهم در علت عرق کف پا بوی زیاد آن  است. در واقع این بوی نامطبوع در شرایط گرم و مرطوب در کفش ظاهر می شود.لازم به ذکر است که تا کنون هیچ تعریف مشخصی درباره تعریق طبیعی بدن عنوان نشده است. البته باید اضافه کنیم که مطابق منابع معتبر این واکنش احتمالا توسط بخش غیرارادی از سیستم عصبی ایجاد شده است.

.شاید این سوال برایتان پیش بیاید که برای جلوگیری از تعریق بیش از اندازه در کف پاها چه روش هایی کارآمد هستند؟به طور کلی غدد عرق در پا بیش از هر جای دیگری وجود دارند. بنابراین چنانچه در تمام روز روی پای خود ایستاده اید، بدون شک متوجه تعریق بیشتری در پاهایتان خواهید بود.در حقیقت عرق جمع آوری شده در کفش شما به محلی برای تولید باکتری ها تبدیل می شود.

خبر خوب برای کسانی که مشکل تعریق و بوی بد پا دارند این است که امروزه راه کارهای درمانی بسیاری برای درمان علت عرق کف پا ایجاد شده اند که از طریق آن ها می توان تا حد زیادی از تعریق و بوی بد پاها در امان بود. مطابق توصیه پزشکان بهتر است از کفش های مناسب با هر فصل استفاده کنیم. به عنوان مثال در فصل سرد سال کفش های برزنتی و ضد آب  و در فصول گرم کفش های پنبه ای و پارچه ای انتخاب های بسیار خوبی هستند این را هم بگوییم که اندازه بودن کفش از مهمترین دلایل کاهش تعریق میباشد کفش های تنگ انگشتان پاها را به هم می فشارد و به معضل تعریق بیشتر در پاها دامن می زند.علاوه بر موارد ذکر شده استفاده از دئودورانت های ضد عرق غالبا به عنوان درمانی آسان، در تعریق پاها به حساب می آیند.چرا که ضد عرق ها به طور موقتی فعالیت غدد های تعریق را مسدود می کنن

طی تحقیقات انجام شده در خصوص علت عرق کف پا شست و شوی پاها علاوه بر حذف عرق و باکتری از تعریق های بعدی نیز جلوگیری می کند.بنابراین پزشکان در این باره توصیه می کنند که روزانه یک الی دو بار پاهایتان را بشویید و سپس بین انگشتان پا را خشک کنید.حتم داریم که تا کنون نام چای سیاه را با عنوان ماده موثر در کاهش تعریق پاها، بارها شنیده اید.باید بگوییم که متخصصان در این زمینه بر این باورند که قرار دادن پاها به مدت چند دقیقه درون آب گرم و آغشته به دو عدد چای، در مسدود شدن غدد عرق نقش موثری را ایفا می کند.همانطور که بارها به این مورد تاکید کردیم تعویض مرتب جوراب ها تا حد زیادی باعث کاهش تعریق پاها خواهد شد.

پس اگر میخواهید دیگر تعریق پاهای خود را نبینید کفش های سبک و قابل تنفس بپوشید. بسیاری از ما در طول روز زمان زیادی بیرون از خانه هستیم و یا کفش می پوشیم در این زمان با تعریق پا کفش های خیس می شوند و محیط خوبی برای رشد و تجمع باکتری ها هستند.

برای جلوگیری از این مشکل، به کفش ها زمان دهید تا خشک شوند. برای این کار دو جفت کفش داشته باشید که یک روز در میان آنها را به تناوب بپوشید. با این روش هر جفت کفش قبل از پوشیدن مجدد به مدت یک روز کامل فرصت دارد تا از به طور کامل خشک شود.

حداقل یکبار در روز جوراب خود را عوض کنید. اگر در محیط گرم زندگی می کنید و یا فعالیت هایی نظیر ورزش انجام می دهید باید جوراب های خود را بیشتر عوض کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *