مد و فشن

کفش های طبی : هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنیم

خرید کفش طبی مناسب سرمایه‌گذاری در سلامت پا است. اما چگونه می‌توان یک کفش طبی را پیدا کرد که به درستی متناسب باشد و پشتیبانی کافی را ارائه دهد، بدون اینکه طعمه ادعاهای تجاری فروشگاه‌ها و تولیدکنندگان کفش شوید که ممکن است هیچ مبنای علمی نداشته باشند؟

از پاهای خود شروع کنید و به آنچه در کمدتان هست نگاه کنید. با پای برهنه روی یک تکه کاغذ یا مقوا بایستید و شکل هر پا را ترسیم کنید. حالا یکی یکی کفش هایتان را بردارید و روی نقاشی قرار دهید. اگر شما هم مانند اکثر مردم هستید، کفش‌های «راحت» شما کاملاً با خطوط کلی پای شما مطابقت دارند. کفش‌هایی که باعث درد می‌شوند – و اگر خانم هستید بیشتر آنها پاشنه بلند هستند – احتمالاً از عرض پاهای شما باریک‌تر و حتی کوتاه‌تر هستند.

حقایق جالب در مورد کفش های طبی

آیا می دانستید؟

  • از هر 10 زن 9 نفر از کفش های خیلی کوچک استفاده می کنند.
  • از هر 10 زن، 8 نفر کفش های دردناک می پوشند.
  • زنان 9 برابر بیشتر از مردان به دلیل کفش های نامناسب دچار مشکل پا می شوند.
  • کفش های تنگ از هر 10 مشکل پا در زنان 9 مورد را ایجاد می کند.

در حالت ایده آل، شما هرگز کفش های خیلی کوچک، خیلی بلند یا خیلی تنگ نمی پوشید. اما اگر مجبورید چنین کفش هایی داشته باشید، تا حد امکان به ندرت آن ها را بپوشید، در غیر این صورت خطر ابتلا به درد و مشکلات پا را افزایش خواهید داد (یا مواردی را که قبلاً رنج می برید تشدید کنید). هر چه کمتر کفش های تنگ و نامناسب بپوشید، بهتر است. ممکن است بخواهید چندین جفت کفش در دست داشته باشید. به عنوان مثال، پوشیدن پمپ های راحت و پاشنه کوتاه در اطراف دفتر یا در مجالس گاه به گاه، و صرفه جویی در کفش های فانتزی و پاشنه بلند برای مراسم های گاه و بیگاه.

روی کفش های خوب سرمایه گذاری کنید

اگر توانایی پرداخت آن را دارید، روی چند جفت کفش که برای پای شما مناسب است سرمایه گذاری کنید. خرید کفش که بتوانید در محل کار بپوشید، یکی دیگر برای مناسبت‌های شیک و یک جفت برای لباس‌های غیررسمی، شما را در موقعیت ایده‌آلی قرار می‌دهد تا سلامت پاهایتان را بهبود ببخشید و بسیاری از مشکلات مزاحم را که به دلیل تنگی یا تنگی ایجاد شده یا تشدید می‌شوند، برطرف کنید. کفش. اکنون بسیاری از تولیدکنندگان کفش را با مد نظر داشتن و راحتی طراحی می کنند. برخی از تولیدکنندگان طرح‌های ویژه‌ای مانند حباب‌های هوا و مواد کامپوزیت (پلی‌اورتان، پی‌وی‌سی و موارد مشابه) در زیره‌ها را برای ایجاد بالشتک بیشتر تبلیغ می‌کنند.

هنگام انتخاب کفش می توانید به چند نکته توجه کنید. نکته اصلی این است که وقتی آنها را می پوشید چه احساسی دارید؟ به آنچه پاهایتان به شما می گویند اعتماد کنید. شما با حجم قابل توجهی از تبلیغات بازاریابی از سوی تولیدکنندگان مواجه خواهید شد. می‌توانید با انجمن پزشکی پا آمریکا (www.apma.org) تماس بگیرید یا از وب‌سایت آن بازدید کنید تا بدانید به کدام سازنده مهر پذیرش APMA اعطا شده است.

برای خانم‌ها، بهترین کفش‌ها، پاشنه‌های پایین هستند – نه بیشتر از سه چهارم اینچ – با پاشنه‌ای پهن، جعبه پنجه‌ای پهن و زیره‌ای که در برابر ضربه‌های راه رفتن، بالشتک کافی را فراهم می‌کند. ارتفاع پاشنه از عرض آن مهمتر است. به طور کلی، هر چه پاشنه بلندتر باشد، تأثیر آن بر روی پا بدتر است. فرقی نمی کند پاشنه باریک و سیخ دار باشد یا پهن و درشت. یک استثنا زمانی است که هر دو انگشت پا و پاشنه پا بلند شوند، مانند کفش های پلت فرم. از آنجایی که هر دو انگشت و پاشنه پا بالا هستند، انگشتان پا تحت فشار اضافی قرار نمی گیرند. اما مراقب قدم زدن خود در کفش های پلت فرم باشید: ممکن است بتوانید مچ پای خود را بچرخانید.

مردان معمولاً با کفش‌های ورزشی، آکسفوردهای محکم، نوک بال‌ها، کفش‌های کفش راحتی یا چکمه‌های پاشنه کم احساس راحتی می‌کنند. به دنبال ساخت زیره محکمی باشید که از پا پشتیبانی می کند و در برابر ضربه از بالشتک محافظت می کند. اگر مچ پاهای ضعیف یا دردناکی دارید، ممکن است بخواهید یک کفش ورزشی یا بوت بلند را امتحان کنید. اگر مبتلا به دیابت یا آرتریت هستید، ممکن است به کفش های سفارشی یا کفش های مخصوص با عمق زیاد نیاز داشته باشید. تعداد کمی از افراد ممکن است از کفش هایی بهره ببرند که به صورت سفارشی برای رفع مشکل خاصی پا طراحی شده اند. افرادی که دیابت دارند، بیشتر در این دسته قرار می گیرند، و همچنین کسانی که ناهنجاری های قابل توجهی در پا دارند. این گزینه را با متخصص مراقبت از پای خود در میان بگذارید.

در زمان خرید کفش طبی چه نکاتی را در نظر بگیریم؟

هم مردان و هم زنان از کفش های ساخته شده از مواد تنفسی بهره می برند که به خشکی پا و کمتر مستعد ابتلا به قارچ پا کمک می کند. 10 دستورالعمل زیر نیز ممکن است مفید باشد:

هر کفشی را که فکر می کنید ممکن است بخرید در بالای ردیابی قرار دهید. اگر باریکتر یا کوچکتر از ردیابی است، حتی آن را امتحان نکنید.

برای خرید کفش تا بعد از ظهر صبر کنید – پای شما به طور طبیعی با استفاده در طول روز منبسط می شود و ممکن است در هوای گرم ورم کند.

از همان جوراب هایی بپوشید که قصد دارید با کفش بپوشید.

از فروشنده بخواهید هر دو پای شما را اندازه بگیرد – و هر بار که کفش جدید می خرید، اندازه گیری شود. پاها با افزایش سن تغییر می‌کنند و اغلب بزرگ‌تر و پهن‌تر می‌شوند (زیرا وزن انباشته‌ای که تحمل می‌کنند در طول زمان عوارض خود را نشان می‌دهد). اگر یک پا بزرگتر یا پهن تر از دیگری است، اندازه ای بخرید که با پای بزرگتر مناسب باشد.

  •          مطمئن شوید که حداقل یک چهارم تا نیم اینچ فاصله بین بلندترین انگشت پا و انتهای کفش دارید. این کار فضای کافی برای فشار دادن پای شما به سمت جلو در حین راه رفتن، بدون گیرکردن انگشتان پا فراهم می کند. انگشتان پای خود را تکان دهید تا مطمئن شوید که فضای کافی وجود دارد و روی کفش را به آرامی فشار دهید تا مشخص شود که بلندترین انگشت پا کجاست.
  •          با کفش ها راه بروید تا بفهمید که چه احساسی دارند. آیا فضای کافی در توپ های پا وجود دارد؟ آیا پاشنه‌ها به خوبی جا می‌شوند یا به هم می‌خورند یا می‌لغزند؟ فکر نکنید که کفش‌ها فقط باید «شکسته شوند» یا اینکه با گذشت زمان کشیده می‌شوند. کفشی را پیدا کنید که از همان ابتدا مناسب باشد.
  •          به جای اندازه یا توضیحات کفش به سطح راحتی خود اعتماد کنید. اندازه ها از سازنده ای به سازنده دیگر متفاوت است. و مهم نیست که یک تبلیغ چقدر راحت ادعا می کند که آن کفش ها، شما قاضی واقعی هستید.
  •          به عرض و همچنین طول توجه کنید. اگر توپ پای شما در یک کفش خاص فشرده شده است، بپرسید که آیا اندازه آن پهن تر است یا خیر. خرید کفش هایی که نیم سایز بزرگتر هستند – اما نه پهن تر – لزوماً مشکل را حل نمی کنند.
  •          داخل کفش‌ها را احساس کنید تا ببینید آیا آنها برچسب، درز یا مواد دیگری دارند که ممکن است پای شما را تحریک کند یا تاول ایجاد کند.
  •          داخل کفش‌ها را احساس کنید تا ببینید آیا آنها برچسب، درز یا مواد دیگری دارند که ممکن است پای شما را تحریک کند یا تاول ایجاد کند.
  •          کفش ها را برگردانید و کف آن را بررسی کنید. آیا آنها به اندازه کافی محکم هستند که از اجسام تیز محافظت کنند؟ آیا آنها هیچ گونه بالشتکی ارائه می دهند؟ همچنین در حین قدم زدن در فروشگاه کفش، تست کف پا را انجام دهید: آیا کف پا در برابر ضربه مقاوم است؟ سعی کنید روی سطوح سخت و همچنین فرش راه بروید تا ببینید کفش روی هر دو چه حسی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *