قوانین بازگشت کالا
تمامی کالاها قبل از ارسال از نظر سلامت فیزیکی به صورت کامل در انبار بررسی می شوند.
در صورت مشاهده اشکال و ایراد در کالای دریافتی تا 24 ساعت پس از تحویل کالا ، باید به بخش پشتیبانی اطلاع داده شود.
کالای برگشتی توسط مشتری باید در جعبه اولیه کالا بدون کوچکترین ایرادی باز پس فرستاده شود و پس از تحویل کالا به انبار مرسوله توسط کارشناس مربوطه بررسی گردد و در صورت تایید کارشناس مبنی بر استفاده نشدن از کالا و سلامت کالا مبلغ کالا به شما بازگردانده می شود و در صورت عدم تایید کارشناسان ما کالا با هزینه مشتری مجددا بازگردانده خواهد شد.
در صورت عدم دریافت مشتری کالا به انبار بازگردانده می شود و مشتری پس از واریز مبلغ ارسال مجددا کالا ارسال خواهد شد.
کالا را چطور به لوزی بازگردانیم ؟
لطفا قبل از هر اقدامی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. شماره پشتیبانی : 75023-021
بازگشت کالا با هماهنگی کارشناسان ما میسر خواهد شد. ( از ارسال کالا بدون هماهنگی خودداری کنید )
موارد رعایت شده جهت بازگشت کالا :
- کالا حتما باید دارای فاکتور رسمی شرکت لوزی , به همراه رسید پستی باشد.
- از زمان تحویل کالا نباید بیشتر از 7 روز گذشته شود.
- کالا به هیچ عنوان نباید استفاده شده باشد و تمامی بخش های ارسالی (جعبه،پاکت و پکیج) لباس باید به همراه مرسوله باشد.
-هیچ بسته ای با عنوان پس کرایه توسط هرگونه سرویس پستی توسط انبار دریافت نخواهد شد !
* کالاهای بخش اقتصادی و تخفیف خورده به هیچ عنوان مرجوع نمی شوند و فقط امکان تعویض سایز برای این محصولات وجود دارد.
*مبلغ هزینه ارسال سفارشات رایگان در صورت مرجوعی از هزینه سفارش کسر میگردد.
سفارشات مرجوعی تهران و شهرستان ها باید با هزینه خود مشتری توسط مشتری به انبار لوزی ارسال گردد و این هزینه بر عهده مشتری می باشد
تعویض سایز برای تهران از طریق پیک لوزی ( مدت زمان 2 الی 3 روز کاری ) و شهرستان ها ( مدت زمان 2 الی 3 روز کاری ) فقط از طریق پست سفارشی ( امانت ) می باشد.
در صورت ارسال کالا توسط مشتری با پست پیشتاز و یا تیپاکس و هرگونه سرویس پستی دیگر مازاد هزینه برعهده مشتری خواهد بود.
اگر از سفارش خود منصرف شده اید :
اگر تاکنون پیامک ارسال کالا از انبار لوزی برای شما ارسال نشده است ، هرچه سریعتر با پشتیبانی لوزی تماس حاصل بفرمایید.
هزینه کالاهای مرجوعی 4 الی 7 روز کاری پس از تایید کارشناس مربوطه به حساب مشتری واریز خواهد شد.
مابه التفاوت سفارش ها :
در صورتکیه مشتری سفارش خود را تعویض کند و دارای ما به التفاوت از سوی لوزی به مشتری باشد , مبلغ مورد نظر به کیف پول حساب کابری در وبسایت به عنوان اعتبار تعلق میگیرد.
آدرس انبار جهت ارسال کالا :
آدرس : تهران - رسالت شرق - ایستگاه استاد حسن بنا - ساختمان سپهر - . واحد 2
کد پستی : 1634648754